Etiketler

11 Nisan 2017 Salı

Ducray Keracnyl Serisi



Merhabalar;
Bugün de keşfedilmesi gereken bakım ürünlerinden kaldığımız yerden devam edelim istiyorum. Cildimizi ve saçlarımızı kuru havadan, polen tozlarından korumamız bu günler de her zamankinden daha fazla önem arzetmekte. Bu sebeple az, ama öz ürünleri keşfetmemiz gerekiyor. 
Sevgiyle kalın.

Ducray Keracnyl
Uzun bir süredir onarıcı bakım ürünleriyle hizmet veren Ducray, saçlarda ve cilt yapısında çevresel nedenlerden dolayı oluşan sorunların çözümü için etkili çözümler üretir. Gözenekleri tıkalı, aşırı kuru, aşırı yağlı, deformasyona uğramış ciltler ve saçlarda seyrelme, kepeklenme gibi sorunlar için güçlü çözüm önerileri sunar. Özellikle saçlar için ekstra koruyucu ürünleri kullanıcılarıyla buluşmaktadır.
Ducray Keracnyl Serisi
Markanın geniş kullanıcı kitlesine sahip serilerinden olan Ducray Keracnyl, ciltte meydana gelen her türlü sorunun cevabını vermek üzere formüle edilmiştir. Bu açıdan yağlı, sivilceli, siyah noktalı ciltler başta olmak üzere; geniş gözeneklere sahip ciltlerde belirgin şekilde fark yaratır. Özel içeriği sayesinde yağlı ve akneli ciltler için etkili çözüm sunan bir seridir. Tekrar eden sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olan Ducray Keracnyl ürünleri,  beklenenden fazlasını verir.
Her gün hava, yoğun trafik, sigara gibi cildi yıpratan etkenler gözenekleri tıkayarak cilt problemlerinin oluşumu için zemin hazırlarlar. Bu nedenle düzenli olarak temizlik ve gözenekler için açıcı etki yaratan bir destek almaya ihtiyaç vardır. Ducray, cildi hem temizler hem de kirden ve yağdan genişleyen gözenekleri sıkılaştırır. Temiz ve sıkı gözeneklere ek olarak ışıkta fazla parlayan bölgelerin de pürüzsüz ve mat bir görünüm kazanması için yardımcı olur.   
Ducray Keracnyl ürünleri yağlı ciltlerin sebeplerinden yola çıkarak önleyici formüller geliştirmiştir:
1.      Yağlı yiyeceklerin ciltteki sebum miktarını değiştirmesi
2.      Yağ salgısının belirli yaşlarda daha fazla olması
3.      Yağ bezlerinin hormonlardan dolayı düzensiz salgılanması
4.      Cildin çok fazla yıkanması 
5.      Bilinçsizce kullanılan kapatıcı (katı formdaki kapatıcılar) & fondötenler
6.      Şok diyetlerle yetersiz gıda ve vitamin alımı neticesinde hormon seviyelerinin değişmesi gibi nedenlerle oluşan sorunları serbest radikalleri engelleyerek, sebum dengesini koruyarak ve gözenekleri sıkıştırarak giderir.     
Ducray Keracnyl Ürün Çeşitleri ve Özellikleri
Ducray Keracnyl serisinde yer alan her ürün kendi üretim amacı doğrultusunda özel şekilde formüle edilerek maksimum seviyede etki sağlamaktadır.
1.      Matifiant & Yağlı ve Akneli Ciltler İçin Nemlendirici Kremler: Özellikle yağlı ciltlerin kullanımı için geliştirilmiş, cildi temizleyen, gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı, yaşlanma karşıtı ve parlama önleyici etkili nemlendirici kremdir. Bu kremlere en iyi örnek kullanıcıların çok tercih ettiği Ducray Keracnyl PP Creme olarak gösterilebilir.
2.      Lotion & Matlaştırmaya ve Arındırmaya Yardımcı Losyon: Parlama sorunu olan kişiler için özel olarak formüle edilmiştir. Normalden fazla yağlanan ciltte özellikle ışık olan yerlerde aşırı parlama olur. Cildin matlaşmasına ve kirlerden arındırılmasına yardımcı ürün, bütün gün sizi parlaklık sıkıntısından korur.   
3.      Gel & Yağlı ve Akneli Ciltler İçin Temizleme Jeli: derinlemesine temizlik sağlar, gözeneklerde biriken yağı temizler ve bunu yaparken cildin koruyucu bariyerlerine zarar vermez.
Ducray Keracnyl Farkı

İyileştirici etkisiyle bilinen Ducray, saç derisi ve tüm ciltte yaşanan dermatolojik sorunların tedavisini destekler. İlk defa dermokozmetik etkili şampuan patentine sahip marka, yüksek kaliteli ve her ihtiyaca cevap veren ürünler sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder