Etiketler

16 Nisan 2017 Pazar

Perricone

Perricone Md Ürünleri

Perricone Md markasının kurucusu Nicholas Perricone, özellikle kilo verme ve cilt gençleştirmesi hakkında kitaplar yazmış ve çalışmalar yapmış olan uzman bir dermatologdur. Dr. Perricone, Michigan State Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak kariyerine devam etmektedir. 40’ın üzerinde patent sahibi olan Nicholas Perricone, cilt bakımı konusunda önemli çalışmalarıyla bilinmektedir.
PeerTrainer magazine göre Perricone, dermatoloji alanında adeta devrim gerçekleştiren, girişimci bir dermatologdur. Hatta 1800’lü yıllarda el hijyeninin, hastalıkların yayılmasını engellediğini keşfeden ve temizlik alanında büyük bir devrim yapan Ignaz Semmelweis ile kıyaslanmaktadır.
Perricone, botoks uygulamasına karşı çıkmasıyla bilinmektedir. Perricone’a göre düzenli ve dengeli beslenme, gıda takviyeleri ve topikal kremler, botoksa nazaran daha olumlu ve etkili sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır. Marie Claire dergisine verdiği bir röportajda şu açıklamayı yapmıştır;
“Botoks yüz kaslarını paralize eden bir nörotoksindir. İnsanlar botoks yaptırdıktan sonra yüz ovalini kaybederler, bu yüzden de yaşlanma belirtileri hızlanır. “
Perricone markası, kullanıcı memnuniyetini sürdürdüğü için başarılı olmaktadır. Bu yüzden de Perricone bizzat kendisi, üretimle ilgilenmektedir. Bununla birlikte Nicholas Perricone, ürünleri bizzat kendisi geliştiriyor, formüle ediyor ve test ediyor.
Perricone Md, Blue Plasma ve Blue Plasma Orbital ile etkili çözümler sunmayı hedeflemektedir. Yazımızın devamında ürünlerin özelliklerini yakından inceleyeceğiz.
Blue Plasma Özellikleri
1.       Daha yumuşak ve dah aydınlık bir cilt için yenilikçi bir teknolojiyle geliştirilmiştir. Plazma ve bakır teknolojisi uygulanmıştır.
2.       Kızarıklığa ve iritasyona neden olmaz.
Perricone Md Blue Plasma, asidik içerik barındırmayan, kimyasal peeling uygulamaları gibi iritasyona ve kızarıklığa neden olmayan etkili bir ürün. Bio-spesifik özelliği sayesinde, direkt olarak ölü hücreleri hedef alır ve gözeneklerin derinlemesine temizlenmesini sağlar. Formülündeki zenginleştirilmiş su sayesinde, cildin uzun süreli nemli kalmasını sağlar. Durulama gerektirmez bu yüzden kullanımı kolaydır. Rutin cilt bakımına destek olarak kullanılabilir. Kadifemsi ve canlı bir cilt elde edilmesine yardımcı olur. İnce çizgileri doldurarak kırışıklıkları yok eder ve uzun süreli nemlendirme sağlar. Aydın ve berrak bir cilt yaratır. Akışkan ve hafif bir yapıya sahiptir. Güçlü bir kokuya sahip olduğu için, uygulamadan sonra iyice dağıtılması tavsiye edilmektedir. Perricone Md Blue Plasma, etkili bir cilt bakımı elde etmek için bilimsel olarak formüle edilmiştir. Perricone Md Blue Plasma kullanıcılarının yorumları doğrultusunda oluşan istatistikler şu şekilde;
Kullanıcıların %90’ı ilk uygulamadan itibaren daha parlak bir cilde sahip olduklarını söyledi. %87 oranında kullanıcı, Perricone Md Blue Plasma’yı, kimyasal peeling yerine tercih edeceklerini söyledi. %82 oranında kullanıcı, şu ana kadar deneyimledikleri en iyi peeling işlemi olduğunu belirtti. %87 oranında kullanıcı, 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra yeni bir cilde kavuşmuş gibi olduklarını açıkladı.
Blue Plasma Orbital Özellikleri
1.       Hassas göz çevresini tahriş etmeden bakım yapar.
2.       Plazma teknolojisi, meyan ve plankton özleri içermektedir.
Perricone Md Blue Plasma Orbital, göz etrafında ışıltı yaratır. Modern teknolojiyle geliştirilen Perricone Md Blue Plasma Orbital, tahrişe ve kızarıklığa neden olmaz. Biyo-spesifik özelliği sayesinde direkt olarak ölü hücreleri temizler, kadifemsi ve taze bir cilt dokunuşu elde edilmesini sağlar. Formülündeki zengin su içeriği, uzun süreli nemlendirme sağlar. Göz etrafında hassas bir peeling etkisi yaratır, makyaja hazırlar ve ışıl ışıl görünmesini sağlar. Rutin göz bakımına destek olarak kullanılabilir. Hızlı etkisiyle göz çevresini sıkılaştırır. Şişkinliği giderir. Jel formdadır. Kokusuzdur. Perricone Md Blue Plasma’nın 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra, kullanıcı düşünceleri istatistikleri de şu şekilde;
Kullanıcıların %100’ü ürünün, hassas göz çevresi için oldukça nazik bir bakım yaptığını belirtti. %95 oranında kullanıcı, göz çevresinin yumuşak bir yapıya kavuştuğunu söyledi. %90 oranında kullanıcı göz çevresinin daha aydınlık bir görünüm kazandığını belirttiler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder