Etiketler

11 Ağustos 2015 Salı

Hayaller gerçek olmak için vardır!

Bazı insanlar vardır, hayal kurmayı , o hayallerin gerçekleşmesinden daha çok severler. Aslında hayallerin gerçek olmasını da çok isterler ; ancak onlar adı üstünde hayaldir, gerçekleşmesi imkansızdır. Bazen o hayaller öyle en ince ayrıntısına kadar kurulur ki , gerçekleştirmek adına bir tek adım atılsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Çünkü çok geniş zamanda çok ayrıntılı olarak yapılmıştır planlaması. 

Klişe olacak belki ama diyeceğimin özü şu HAYALLERİNİ ERTELEME! TEMBELLİKTEN KURTUL, SİLKELEN VE KENDİNE GEL! 

Zaman hızla akıp geçiyor ve biz ertelemekten başka hiçbir şey yapmıyoruz. Pazartesi olsun her şey çok başka olacak, bambaşka biri olacağım, kendi özümü yansıtacağım, istediğim iş için çabalamaya başlayacağım ya da en güzel kıyafetimi giyeceğim. Neden pazartesi de bugün değil? O pazartesi geldiğinde hayatta olacağının garantisini kim verdi sana? Nitekim o pazartesi de hiç gelmeyecektir zaten boşuna bekleme. Ertelenen her hayal , yıpranmış maneviyat olarak geri dönüyor benliğimize. Ne olmak istiyorsak onu olalım, nasıl yaşamak istiyorsak öyle yaşayalım. Bir düşünsenize hayallerinizdeki siz olduğunuzu.. İnanın imkansız değil, tabii imkansızı istemediğiniz sürece:) 

Benim sana nacizane tavsiyem arkadaş,kalk bugünden başla yeni hayatına. Hayatındaki karmaşaları yok et, dağınıklıkları topla, fazlalıklardan kurtul. Kimlerle yola devam edeceğine, yolculuğunda nelerin seni mutlu edeceğine karar ver. En güzel kıyafetini giy, hayaline doğru ilk adımını at. Yanlış da olsa hata da olsa başını dik tut. Hemen olmadı diye ümitsizliğe kapılma. Unutma; HAYAT BİTTİ DEDİĞİN YERDE BAŞLAR HER ZAMAN.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder