Etiketler

25 Aralık 2013 Çarşamba

English Home de yeni yıl kampanyası :)

Merhaba;

Benim gibi yeni evli olanların ya da aksesuara, detaylara önem veren kişilerin vazgeçemediği ortak noktadır sanırım English Home. Evet biraz pahalı belki; ama indirim zamanına denk geldiğiniz zaman piyasadaki diğer ürünlerden çok daha uyguna gelebiliyor. Evimde çeşit çeşit English Home ürünleri bulunmakta. Bu post altında onları yayınlayamasam da ilerde evimden paylaşacağım görüntüler arasında mutlaka onlarda olacaktır. Mesela güllü mumlarım, mesela banyo kokularım, mesela havlularım, nevresim takımlarım.. Hepsinin ayrı bir güzelliği var gerçekten.

Ve işte English Home de beklenen indirim nihayet geldi. Özellikle yatak örtüsü ve masa örtülerinde ciddi indirimler var. Ben bu indirimden hemen bir masa örtüsü kaptım bile. Pembe tül, beyaz yemek masama inanılmaz yakıştı. ve tabi pembe olması hasebiyle de çok ayrı bir yere oturdu bile gönlümde :)

Sizde bu indirimi kaçırmayın. En kısa zamanda, en yakın mağazaya mutlaka bir göz atın derim. Bende bu hafta sonu almadığım birşeyler var mı diye tekrardan bir uğrayacağım . Sevgiyle kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder