Etiketler

5 Ocak 2014 Pazar

Haftasonu Kahvaltısı


Herkese kocaman günaydınlar:) Şu pazartesiler gerçekten can sıkıcı oluyor. İki gün dinlendikten, istediğin her şeyi yaptıktan sonra sabahın 7.30'unda kalkıp işe gelmek sendroma girmek için yeterli bir sebep. Benim en büyük hayalim bir gün kendi işimi kurmak. İstediğim şekilde yönettiğim, benim kurallarımın geçtiği bir işyerim olsun. Belki bir gün olur, neden olmasın. Şu borçlar bi bitse atılım kararları alıcaz işte ama şuan elimiz kolumuz bağlı. En geç Eylül dedik kendi kendimize eşimle. Eylül de borçlarımızı bitiricez ve bir iş kurucaz. Şunun şurasında eylül e ne kaldı ki :) Hepi topu 9 aycık :) Allah yardımcımız olsun artık :)

Fotoğrafını koyduğum fotoğraf annemle abimin bizde kaldığı, sabah eşim işe gideceği için aceleyle hazırladığım bir kahvaltı sofrasından. Misafiriniz sabah ben geliyorum mu dedi, acele; ama göz doyuran bir kahvaltı mı hazırlamak istiyorsunuz? Buyrun size genelde her evde olan ya da bi koşu mahalle bakkalından alınabilecek malzemelerle hazırlanmış bir kahvaltı sofrası örneği. Kahvaltımızda neler mi var? Klasik kahvaltılıklar..

Zeytin
Peynir tabağı (Kaşar peyniri,tulum,çeçil)
Vişne-kayısı reçeli
Acuka 
Chokokrem
Labne peyniri
Fıstık ezmesi
Tereyağ
Yaz helvası
Domates-salatalık
Haşlanmış yumurta
Lor salatası
Kaşar peynirli-maydanozlu sigara böreği
Baharatlı patates kızartması
Sucuk-sosis tava kızartma
Pastırmalı kaşar peyniri sarma
Gevrek

Şuan evde olanlar, hadi sizde çağırın eşinizi, dostunuzu kahvaltıya, ağız tadıyla nefis bir kahvaltı yapın. Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder